Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Yimingda Industrial & Trading Development Co., Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Επιχείρηση Yimingda που περιορίζεται που ιδρύεται στο έτος 2005 και που ειδικεύεται στην παροχή των αυτόματων ανταλλακτικών κοπτών για τις βιομηχανίες ενδυμασίας/κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων/ενδυμάτων/δέρματος, τις βιομηχανίες επίπλων, τις βιομηχανίες αυτοκίνητο-καθισμάτων και άλλες αυτόματες βιομηχανίες κοπτών. Τα προϊόντα μας κατάλληλα για τις αυτόματες μηχανές κοπτών.

 

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε όλα τα είδη εγγράφων για το τέμνον δωμάτιο: Έγγραφο σχεδιαστών, έγγραφο της Kraft, διατρυπημένο έγγραφο της Kraft, έγγραφο δεικτών, έγγραφο Underlayer, έγγραφο ιστού, πλαστική ταινία, κ.λπ.

 

Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη 15 ετών, σήμερα, έχουμε τη μεγάλη oversea ομάδα πωλήσεων σε Shenzhen & Wuhan, και την εσωτερική ομάδα πωλήσεων. Τα μέρη κοπτών μας είναι πολύ δημοφιλή στις διαφορετικές χώρες όπως την Ευρώπη, ΗΠΑ, Canda, Μεξικό, Βιετνάμ, Thiland .......

Επειδή η ποιότητα μερών μας είναι συμβατή και φιλική στους αυτόματους κόπτες. Εν τω μεταξύ παρέχουμε αρμόδιο μετά από την πωλημένη υπηρεσία πάντα.

 

Παρευρεθήκαμε στις διάφορες σχετικές εκθέσεις γύρω από την εργασία, όπως η Σαγκάη CISMA, έκθεση εξοπλισμού ραψίματος Dongguan (διεθνής), Μπανγκλαντές Garmentch και ούτω καθεξής.

 

Παίρνουμε πολλούς άριστους συνεργάτες μέσω των εκθέσεων και οι πελάτες βοήθειας μεγιστοποίησαν το κέρδος τους από τη συνεργασία. Γινόμαστε ο καλύτερος συνεργάτης, καλύτερος φίλος. Απολαμβάνουν για να λειτουργήσουν με μας πάρα πολύ.

 

Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα οι τοπ ανησυχίες για μας. Εξετάζοντας την επείγουσα απαίτηση του πελάτη μας για αντικαταστήστε τα μέρη, κρατάμε αρκετό απόθεμα ώστε να το καταστήσουμε πιθανό να τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσα σε 24 ώρες από τη διεθνή σαφή επιχείρηση. Επίσης προκειμένου να ενισχυθούν οι πελάτες solver στο τεχνικό πρόβλημα, η επαγγελματική ομάδα μηχανικών μας επρόκειτο ως υποστήριξη όταν ανάγκη.

 

Η αποστολή Yimingda είναι: «Αντικαταστήστε το υψηλό κόστος σας τα μέρη αλλά παραμείνετε η καλύτερη απόδοση όπως αρχική!». Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξή σας θα είναι μια καλή πιθανότητα για μας να είμαστε πιστός & αξιόπιστος προμηθευτής.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2005: Επιχείρηση που ιδρύονται, κύρια επιχείρηση: Έγγραφα ενδυμάτων.

2007: Για παρέχετε την καλή υπηρεσία, αρχίζει να παρέχει CAD/CAM τα μέρη.

2012: Σύμφωνα με τη σκληρή δουλειά μας, το ποσό εξαγωγής μας έχει υπερβαίνει 90% των ετήσια πωλήσεων στα τέλη του 2012.

2015: Εξετάζοντας την επιχειρησιακή ανάγκη, η επιχείρηση ελέγχθηκε από SGS. Και επεκτείνουμε επίσης την αποθήκη εμπορευμάτων και το γραφείο.

2017: Εμείς προσοχής έκθεση εξοπλισμού ραψίματος Dongguan (διεθνής) και έκθεση του Μπανγκλαντές Garmentch.

2019: Παρευρεθήκαμε στην έκθεση της Σαγκάη CISMA

2021: Εμείς κλάδος Wuhan οργάνωσης.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Yimingda/YMD

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 6Million-8Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Yimingda Industrial &amp; Trading Development Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Yimingda Industrial &amp; Trading Development Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Yimingda Industrial &amp; Trading Development Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Yimingda Industrial &amp; Trading Development Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Yimingda Industrial &amp; Trading Development Co., Limited Πιστοποιήσεις